Aanbod

Individuele coaching

Voor de kennismaking kom ik bij u thuis. Als het klikt gaan we verder. Ik ondersteun u om uw eigen oplossingen te vinden. Daarbij luister ik actief en stel veel vragen. Mijn aanpak is erop gericht om u te laten (her)ontdekken hoe veerkrachtig en veelzijdig u bent. Na een aantal gesprekken kunt u met hernieuwde energie het leven weer aan. Als seniorencoach zet ik graag de natuur in als hulpbron. Wandelen ontspant, geeft ruimte en lucht op en u komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Mocht u fysieke beperkingen hebben dan kunnen we de gesprekken ook binnen voeren. Optimistisch, nuchter, helder en met compassie: zo ga ik met u in gesprek.

Het kennismakingsgesprek is gratis. De volgende afspraken duren 1,5 uur. Het tarief is variabel, afhankelijk van uw wensen. Het is professioneel werk waarbij kosten in rekening worden gebracht

Heeft u een andere vraag of behoefte aan praktische ondersteuning in het dagelijks leven? Door mijn jarenlange ervaring met de zorg voor ouderen kan ik u goed bijstaan.

Natuurworkshop

Voor mensen met dementie en hun mantelzorgers organiseer ik natuurworkshops. Buiten zijn is goed voor de stemming en de gezondheid voor iemand met dementie. De activiteiten zijn gericht op het prikkelen van de zintuigen en op rust en ontspanning. Het tempo is kalm en er is alle ruimte voor bijzondere ervaringen. Voor mantelzorgers kan het fijn zijn om zo nieuwe herinneringen te creëren.

Wandelworkshop

Voor groepen bied ik wandelworkshops aan in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Tijdens zo’n workshop ervaart u de helende kracht van de natuur. We beginnen in stilte. Daarna zijn er een aantal activiteiten om op te merken wat er op dat moment is. We zien met nieuwe ogen de schoonheid van de natuur.

Het tarief voor de workshops is afhankelijk van aantal deelnemers, duur en inhoud.

Wandeling

Wilt u graag een mooie wandeling maken in de natuur bij u in de buurt maar vindt u het lastig om dat te organiseren? Ik zorg voor een uitgestippelde route op maat. Tijdens de wandeling laat ik u de schoonheid en de kracht van de natuur ervaren.