Aanbod

Wandelcoaching

Heeft u behoefte aan een luisterend oor? Aan iemand die begrijpt wat er speelt bij het ouder worden? Tijdens de wandeling ondersteun ik u om uw eigen antwoorden te vinden op de vragen waar u mee zit. Daarbij luister ik actief. Mijn aanpak is erop gericht om u te laten (her)ontdekken hoe veerkrachtig en veelzijdig u bent. De gesprekken voeren we buiten, wandelend in de duinen of het bos.Wandelen ontspant, geeft ruimte en lucht op en u komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Mocht u fysieke beperkingen hebben dan kunnen we de gesprekken ook binnen voeren.Optimistisch, nuchter, helder en met empathie: zo ga ik met u in gesprek.Het kennismakingsgesprek is gratis. De vervolg afspraken duren 1,5 uur. Het tarief is variabel, afhankelijk van uw wensen.

Natuurworkshop

Voor mensen met dementie en hun mantelzorgers organiseer ik natuurworkshops in de duinen en het bos in Velsen. Buiten actief zijn is goed voor de stemming en de gezondheid voor iemand met dementie. De activiteiten zijn gericht op het prikkelen van de zintuigen en op rust en ontspanning. Het tempo is kalm en er is alle ruimte voor bijzondere ervaringen. Voor mantelzorgers kan het fijn zijn om zo nieuwe herinneringen te creëren. Neem contact op om over de mogelijkheden te praten

Wandelworkshop

Voor groepen bied ik wandelworkshops aan in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Tijdens zo’n workshop ervaart u de kracht van de natuur. We beginnen in stilte. Daarna zijn er een aantal activiteiten om de schoonheid en diversiteit van de natuur te ervaren. De workshop biedt ontspanning en rust en geeft energie.Het tarief voor de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers, de duur en van de  inhoud. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Wandeling

Wilt u graag een mooie wandeling maken in de natuur bij u in de buurt maar lukt het u niet meer goed om zelfstandig er naar toe te gaan.  Ik zorg voor een uitgestippelde route op maat. Tijdens de wandeling laat ik u de schoonheid en de kracht van de natuur ervaren.